Van Loenhoutstraat 50 - 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel.: 03 500 97 63
Uw tegels, mijn passie.

Bouwonderneming Andre: tegels voor elk interieur

Voor tegelwerken in Antwerpen en omstreken is Bouwonderneming Andre uw vakman. Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van tegels, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ik luister graag naar uw wensen en geef u indien gewenst advies en informatie over de plaatsing. Laat de praktische details van uw werken aan mij over en geniet van een prachtig resultaat.

Tegels: tijdloze schoonheid

Een vloer met tegels springt meteen in het oog. Tegels zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Daarom is dit soort vloer geschikt voor elke woning. Of u nu op zoek bent naar een klassieke stijl of naar een speelse afwerking: er zijn tegels die precies passen bij uw smaak en interieur. Daarnaast zijn tegels ook zeer gemakkelijk in onderhoud in vergelijking met veel andere soorten vloerbedekking.

Maak van uw vloer het pronkstuk in uw woning en kies voor tegels! Ik garandeer keer op keer een piekfijne afwerking en een tijdige plaatsing van al uw tegelwerken. Contacteer Bouwonderneming Andre uit Antwerpen telefonisch voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Clikc+