Van Loenhoutstraat 50 - 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel.: 03 500 97 63
Renovaties worden een fluitje van een cent!

Bouwonderneming Andre: voor uw renovatiewerken in Antwerpen

Bent u op zoek naar een expert in renovaties die u kan helpen met het vernieuwen van uw vloerbekleding of bepleistering? Twijfel dan niet en kies voor Bouwonderneming Andre! Mijn ervaring is een grote troef bij allerlei renovatieprojecten, waardoor deze sneller en efficiënter tot een goed einde worden gebracht. Vertel mij over uw plannen voor renovatiewerken in Antwerpen en omstreken, en dan vinden wij samen de meest geschikte oplossing!

Renovatie van vloerbekleding

Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in de renovatie van allerhande soorten vloerbekleding. Zo vernieuw ik onder andere laminaat en tegels. Ook voor de renovatie van bepleistering kunt u bij mij terecht.

Een geslaagde renovatie bestaat uit twee belangrijke aspecten. Ten eerste is het gebruik van kwalitatieve materialen zeer belangrijk om een prachtig resultaat te garanderen. Een tweede vereiste is dat de renovatiewerken uitgevoerd worden door een vakman die de renovatietechnieken door en door kent. Bij Bouwonderneming Andre zijn deze twee elementen altijd aanwezig, zodat ik voor elk project een uitmuntend resultaat kan garanderen.

Ontdek wat onze bouwonderneming uit Antwerpen voor u kan betekenen. Contacteer mij telefonisch voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Clikc+