Van Loenhoutstraat 50 - 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel.: 03 500 97 63
Voor uw ramen in pvc en aluminium.

Ontdek de voordelen van nieuwe ramen

Wilt u (nieuwe) ramen laten plaatsen in Antwerpen en omstreken? Dan is Bouwonderneming Andre uw geschikte partner. Ervaring en kwaliteit staan bij mij centraal. Ik adviseer u dan ook graag over de mogelijkheden voor uw woning. Vergeet het gebruik van het traditionele hout voor uw ramen: kies voor pvc of aluminium! Ramen uit pvc vragen weinig onderhoud en zijn beschikbaar in tal van stijlen en kleuren. Ook aluminium is een duurzaam materiaal, dat bovendien bij elk type woning past.

Nieuwe ramen helpen u ook met uw energiekosten!

Voor een efficiënte energiebesparing is het essentieel dat uw buitenramen kwalitatief en stevig zijn. Via oude en kapotte ramen kan warmte ontsnappen. Hierdoor is er dus meer energie nodig om uw woning warm te houden. Nieuwe ramen zijn dus niet alleen goed voor het uitzicht van uw woning: ook uw energiefactuur heeft er baat bij. Bouwonderneming Andre informeert u graag over de praktische details bij de plaatsing van nieuwe ramen.

Bent u op zoek naar een specialist in het plaatsen van ramen in de regio van Antwerpen? Kies dan voor Bouwonderneming Andre. Contacteer mij als u vragen heeft of als u een vrijblijvende offerte wenst.

Clikc+