Van Loenhoutstraat 50 - 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel.: 03 500 97 63
Laat u inspireren door de gebruiksvriendelijkheid van Gyproc.

Uw Gyprocwerken in Antwerpen en omstreken

Zijn uw binnenmuren en plafonds aan vernieuwing toe? Dan help ik u graag met uw renovatiewerken. In plaats van het afbreken van muren en plafonds, wordt er bij Gyprocwerken een extra plaat tegen de wand of het plafond geplaatst. Op deze manier worden uw renovaties snel en makkelijk afgewerkt. Vertrouw op Bouwonderneming Andre voor een professionele uitvoering van al uw Gyprocwerken in Antwerpen!

Gyproc: ideaal voor al uw renovaties

Gyproc heeft uw woning heel wat te bieden. Dit veelzijdige materiaal kan voor vele toepassingen gebruikt worden en is uitstekend voor de renovatie van uw muren en plafonds. Dankzij de vele positieve eigenschappen is Gyproc geschikt voor elk type woning. Zo is Gyproc bijvoorbeeld licht maar sterk, en biedt het eveneens een goede geluidsisolatie.

Heeft u vragen over eventuele Gyprocwerken in uw woning of wilt u graag meer weten over dit materiaal? Bel Bouwonderneming Andre uit Antwerpen en samen bespreken wij de mogelijkheden voor uw renovatie met Gyproc. Heeft u al plannen voor Gyprocwerk? Dan stel ik graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Clikc+