Van Loenhoutstraat 50 - 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel.: 03 500 97 63
Geef kou geen kans!

Uw expert in gevelisolatie in Antwerpen

De isolatie van uw buitenmuren vormt de basis voor een goede staat van uw woning. Wilt u weten of uw gevel voldoende geïsoleerd is of wilt u extra isolatie aanbrengen? Dan kunt u terecht bij Bouwonderneming Andre. Ik verzorg een vakkundige gevelisolatie in heel Antwerpen. Ik kom dan ook graag een kijkje nemen om u advies op maat te geven. Houd uw gevels goed beschermd en geniet langer van een stevige, duurzame en energie-efficiënte woning!

Bescherm uw buitenmuren tegen alle weersomstandigheden

Om uw woning zo energiebesparend mogelijk te maken, is het belangrijk dat uw gevels goed geïsoleerd zijn. Op deze manier wordt de warmte op een efficiënte manier binnenshuis gehouden. Ik werk met isolatiemateriaal met een dikte van 6 tot 12 cm om optimale isolatie te garanderen. Uiteraard speelt niet alleen het financiële voordeel een rol bij uw keuze van gevelisolatie: uw gevel kan bovendien mooi worden afgewerkt voor een fris nieuw uiterlijk.

Kies voor Bouwonderneming Andre uit Antwerpen voor het isoleren van uw gevels. Contacteer mij telefonisch voor meer advies. Ik stel ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Clikc+